A szabadalommal védett OLAPLEX hajkötés-sokszorozó molekulájával telített, koncentrált mélyhidratáló maszk, mely fényt, puhaságot és tömeget kölcsönöz hajadnak, miközben szerkezetét molekuláris szinten javítja.

Szaloneredmények az otthonodban!

Azt hitted, hogy az OLAPLEX No.3. otthoni áldásos eredményeit nem tudod fokozni? Nem gondoltad volna, hogy ez lehetséges? Íme az újdonság, amely új szintre emeli az otthoni hajápolásodat!

Kombináld az OLAPLEX No. 3 otthoni hajkötés-sokszorzó kezelést az OLAPLEX No.0 intenzív boosterével. Ahogy a bőrápolásban is a legtöbb sminkhez primert használsz. A szemhéjpúder sokkal intenzívebb és hosszantartóbb, ha egy primerrel előkészíted a felvitelét. Gondolj így az OLAPLEX No.0 hajápolóra is, mint az OLAPLEX No.3 primere. Az OLAPLEX No.0 hajápolót használhatod önállóan is, de igazából egy kétlépcsős rendszer első elemeként lett kifejlesztve. Az OLAPLEX technológia nedves hajon hatékonyabb. A No.0 egy vizes alapú koncentrátum, így fokozza és megnyújtja az OLAPLEX No.3 hajregeneráló hatását. Az OLAPLEX No.3 és No.0 kombinációjával otthoni körülmények között tudsz OLAPLEX hajkötés-sokszorozó kezelést csinálni, mely a Covid-19 járvány idején egy biztonságos és szuperhatékony módja a hajad helyreállításának.

Hogyan is használjuk az Olaplex No.0–át?

Az OLAPLEX No.0-át is mindenkinek és minden hajtípusra ajánljuk, akárcsak az össze OLAPLEX terméket. Az OLAPLEX No.0 és No.3 otthoni kezelésre is igaz, hogy a legdrasztikusabb eredményeket a legkárosodottabb hajaknál fogod észlelni. Minél rendszeresebben használod az OLAPLEX No.0-át annál hamarabb fogod észlelni a drámai javulást hajad állapotában.

– Használd az OLAPLEX No.0-át tiszta száraz hajon, óvatosan fésüld bele egy hajkefe segítségével az egész hajhosszba.
– Várj 10 percig és vidd fel közvetlenül utána az OLAPLEX No.3-at a már jól ismert módon.
– Hajkefével fésüld át óvatosan ismét a hajad és hagyd hatni őket további 10 percig. Ennek a kezelésnek a minimum időtartama 20 perc, de ahogy az OLAPLEX No.3-nál is megtapasztalhattad, minél hosszabb ideig van a hajon annál jobb eredményt fogsz elérni.
– Amikor kész vagy, öblítsd ki a hajadból és használj sampont és kondicionálót.

Olaplex kezelésnél mindig az Olaplex No.4 és No.5 sampont és kondicionálót javasoljuk. Minden egyes OLAPLEX No.0 üveg 4-6 kezelésre elegendő koncentrátumot tartalmaz.

A No.8 egy vegán, állatkísérlet-mentes, parabén-, foszfát-, phtalate-, szulfát-, glutén-, aldehid-, DEA és formaldehidmentes.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Te is megtapasztalhatod azokat a hihetetlen előnyöket, melyeket már több tízezer felhasználó örömmel észlelt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„OLAPLEX NO.8 BOND INTENSE MÉLYHIDRATÁLÓ MASZK 100 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük