Szállítás és fizetés

Átvételi és fizetési módok

Hogy juthatsz hozzá a megvásárolt termékhez, és hogy egyenlítheted ki annak ellenértékét?

Átvételi módok

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL SZAKÜZLETÜNKBEN – INGYENES!

Megrendelésed díjmentesen, értékhatártól függetlenül átveheted a Zalaegerszegen a Könyök utca 7 szám alatt (GIO Szépségszalon!). Fizetési módok: Fizetés készpénzben,

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

A rendelést követően a terméket a levélben egyeztetett határidőn belül 1.190 Ft-ért kiszállítjuk az általad megadott címre. 20 000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás díjtalan.

FOXPOST CSOMAGAUTOMATA

A rendelést követően a terméket a levélben egyeztetett határidőn belül 490 Ft-ért kiszállítjuk az általad megadott csomagautomatába. 10 000 Ft feletti vásárlás esetén a csomagautomatába történő szállítás díjtalan.

Fizetési módok: Fizetés készpénzben, Paylike bankkártyás fizetés.

Paylike online bankkártyás fizetés

Ez a fizetési rendszer minden biztonsági előírásnak eleget tesz, a cég kulcsfontosságúnak tartja a kártyaadatok védelmét.  Minden adatbiztonsági és törvényi megfelelésnek eleget téve, a bankkártya társaságok által előírt PCI DSS minősítést is magáénak tudja.

A Paylike használata ingyenes, rejtett költségek nélkül a vásárló már mobilról, bármely böngészővel használhatja a fizetőkaput.  Egyaránt fizethet Electron, MasterCard, Visa, Maestro, American Express kártyákkal is.

Ezt a fizetési módot az is igénybe veheti, aki nem bankkártya vagy bankszámlaszám tulajdonos. A vásárló fizetésekor személyes- és kártyaadatai egy alkalommal sem kerülnek át a kereskedőhöz.

További tudnivalókért látogasson el a Paylike weboldalára: https://www.paylike.hu
Ügyfélszolgálata a +45 78 75 51 61 telefonszámon.


Fizetés a helyszínen:a futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Fizetés a FOXPOST Csomagautomatánál: a Csomagautomatánál csak Bankkártyás fizetésre van lehetőség!

googleac9e680eaef00b09