Haj

A Kevin Murphy márkáról

KEVIN.MURPHY élmény!

Kevin Murphy a világ egyik legismertebb és legkeresettebb fodrásza, aki divatbemutatókon, kifutókon, magazinokon és filmeken átívelő hosszú karrierje során szerzett tapasztatait és újító gondolkodását felhasználva alkotta meg egyedülálló termékeit. A Vogue állítása szerint Kevin Murphy találta fel az ikonikus “tengerparti frizurát”, vannak, akik a következő Vidal Sassoonként említik.
KEVIN STORYA KEVIN.MURPHY termékek egyedülálló filozófiát fogalmaztak meg, mely jegyében különleges termékek születtek!

Skin care for your hair – Bőrápolás a hajnak

Egyesítik a kozmetika, az arcápolás terén alkalmazott legújabb technológiákat a természetes alapanyagokból nyert kiváló összetevőkkel.
Alkalmazásukkal nem csak a haj, de a fejbőr is megfelelő ápolást kap. 
Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag készítmények, melyek mindegyike szulfát és parabén mentes.

Weightless technology – Súlytalan technológia

A súlytalan technológiának köszönhetően nem nehezítik el a hajat, mint a piacon található számos termék. A Kevin Murphy család tagjai kiegészítik, erősítik egymást, nem zsírosítják el a hajat, felszívódva ápolnak, még hajformázás közben is.


A KEVIN.MURPHY szalonokban a stylistok KEVIN.MURPHY élményben (KMX – Kevin Murphy experience) részesítik a vendégeket.

A bőrápolásban megszokott lépések szerint haladva, először a hámlasztás, a haj felszín leradírozása történik meg. A MAXI.WASH sampon használatával fényessé, élettel telivé válik a haj. Alkalmazásával eltávolítható a szilikon és más nem kívánatos termékmaradványok. Ezt a textúra specifikus sampon, tisztítás, majd balzsam, hidratálás, lépés követ.

KEVIN.MURPHY termékcsalád választ ad a hajformázás kihívásaira. A súlytalan technológiának köszönhetően nem nehezítik el a hajat. A termékek kiegészítik egymást, nem kell tartanunk a túlzott termékfelvitel eddig megszokott következményeitől, nem zsírosítják a hajat, felszívódva ápolnak, még hajformázás közben is.

KEVIN.MURPHY termékekkel bármi elkészíthető, csak a képzelet szab határt. A KEVIN.MURPHY samponok, balzsamok, pakolások és a styling készítmények a kifutókról, magazinokból ismert megjelenést és természetes ápolást biztosítanak minden hajtípus számára. Alkossunk kedvünkre HAIR.RESORT.SPRAY segítségével tengerpartivagy BEDROOM.HAIR használatával laza, kócos, szexi frizurát, vagy változtassuk meg hajszínünket a COLORING.ANGELS ápoló színező hajpakolások segítségével pillanatok alatt.TERMÉKEK


KEVIN.MURPHY termékek esszenciális olajok, növényi kivonatok és természetes antioxidánsok felhasználásával készülnek. Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag készítmények, melyek mindegyike szulfát és parabén mentes. Alkalmazásukkal nem csak a haj, de a fejbőr is megfelelő ápolást kap, alkotói egyszerre ápolják a fejbőrt és táplálják a hajszálakat.

Minden olyan összetevő alkalmazását elkerüljük, amely árt, vagy káros hatással van az élőlényekre és a környezetre.​

Büszkék vagyunk rá, hogy a KEVIN.MURPHY termékek PETA tanúsítvánnyal rendelkeznek, mivel a KEVIN.MURPHY nem végez állatkísérleteket, és nem okoz szenvedést az állatoknak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük