Haj

A Joicoról

Átváltoztatjuk hajad…

megváltoztatjuk az életed!

A JOICO brand az egyik vezető professzionális hajápoló márka, mely több, mint 65 országban van jelen világ szerte. A Shiseido csoport részeként, mi nem csak minőségi hajápoló termékeket kínálunk, hanem egyben tökéletes megoldást is minden hajtípus számára.

Célunk, hogy mindenki számára felülmúlhatatlan termékeket biztosítsunk! A 13 fő termékcsoportunkban több, mint 150 termékkkel nyújtunk maximális megoldást minden jellegű hajtípus számára. Bármire is legyen szükséged hajad formázásához, festéséhez, problémás fejbőröd kezeléséhez… nálunk megtalálod!

Innovatív technológia…

mely egyedülálló!

A JOICO az első olyan cég, mely felismerte a fontosságát és a hatékonyságát a hidrolizált haj keratin proteinjének, amely tartalmazza azt a 19 aminosavat, mely felépíti a hajszálainkat és ez által kompatibilis a haj szerkezetével. Használja és feltünteti a termékekben található pontos molekula méretet, amely alapvető a teljes hajújraépítéshez.

A szabadalmaztatott és egyedülálló hatóanyagai ( Quadramine Complex és a Bio-Advanced Peptide Complex) együttes segítségével kapjuk meg az utolérhetetlen hajújraépítő hatást.

Ez a hatékony hajújraépítő formula, mindegyik termékben és professzionális eszközben (festékben, szinezőben stb.) is jelen van, így bármilyen kezelésről is legyen szó, otthoni ápolásban is elismert hatékonysággal bír a hajszerkezet hosszantartó, egészséges állapotának megtartásában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük